Pertubuhan Agenda Social Media 1Malaysia

Thursday, June 18, 2009

Nizar Al-DhAP lebih besar punya pembohong

1. Membaca komen Nizar yang mengatakan Menteri Dalam Negeri 'bohong besar' kerana menyatakan penglibatan Polis adalah mengikut undang-undang.

2. Yang kelakaunye, Nizar Al-DhAP ni lagi 'besar punya pembohong' apabila mengatakan tindakannya terpekik, terlolong kerana disampuk syaitan DAP sebagai spontan.

3. Besar punya spontan, siap ambil kain lilit, ikat kat songkok dan lepas tu melolong...ini yang dikatakan spontan?

4. Kalau benarlah ianya spontan, Alhamdulillah Syukur kerana Nizar tidak disampuk tetapi jika ianya benar-benar dirancang, maka celakalah dan azabkanlah si pembohong besar ini (Nizar) dengan sebesar-besar bala dan musibah kerana menipu 1 MALAYSIA.

5. Penulis dah terlalu getik dengan wayang Nizar Al-DhAP ni dan berharap dengan terbacanya ayat di perkara 4 diatas, semoga ALLAH membuka pintu hati Nizar untuk kembali sujud dengan penuh qusyuk dan tawadduk memohon keampunan ALLAH kerana memecah-belahkan 1 MALAYSIA.

6. Bersaksikan gambar-gambar di atas dan juga ALLAH, penulis berdoa semoga Nizar diberikan petunjuk ALLAH untuk berhenti dari bersikap riak dan munafik.

Wallahualam...Isytiqhorohlah.

5 comments:

 1. memang hawau punye nizau. teman nengok pun dah hilang sabau.

  ReplyDelete
 2. hanya UMNO babi hutan dan penyokongnya yang suka kezaliman...barua punya umno dan melayu berok yang menyokong umno munafik laknatullah

  ReplyDelete
 3. nizar tu babi tanah....berok mat yeh....bukan reti bahasa melayu atau org putih sb tu dia buat cmtu dia tk reti bahasa....bodohhhh punya manusia. eeeeeeeee anak sape la nizar tu. kesian kat ibubapa dia jaga dr kecil dah besar jadi setannnnn.

  ReplyDelete
 4. perbuatan nizar tu paling bodoh di alam semesta ni....biasa lah dah gila glamour dan gila kuasa jadi mcm tu lah.......kesian.

  ReplyDelete
 5. nizarrrr...nizarrrrrr, bodoh betul manusia ni. baik jadi beruk lagi cerdik.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...