Pertubuhan Agenda Social Media 1Malaysia

Tuesday, April 13, 2010

Anwar Ibrahim dan One-Zionis

 NED : 1. Anwar Ibrahim 2. Lorne Craner (Yahudi), Presiden IRI 3. Carl Gershman (Yahudi), Presiden NED 4. Kenneth Wollack (Yahudi), Presiden NDI 5. John D Sullivan, Pengarah Eksekutif CIPE

Andainya kita terima kononnya KERAJAAN TERSILAP dan terambik supplier yang ada kaitan dengan Israeli dan terguna firma Public Relation Amerika yang ada pejabat di Tel Aviv.

Kesilapan supplier PDRM adalah sikap Pak Lah yang leka dan cuai. Sekarang sudah tidak ada masaalah itu. Manakala perkhidmatan APCO tak ada kena mengena dengan geoglobal politics tetapi advisory dalam hal public relation termasuk online media.
Dalam dua2 hal ini, kerajaan membayar service dan peralatan. Kita tentukan apa yang kita mahu dari perkhidmatan yang kita mahu. Firma yang kononnya Yahudi bukan penentunya dan mengarah kita.

Untuk banding dengan hubungan Anwar dengan Yahudi Zionis, lihat gambarajah yang ada kaitan dengan power-power broker dunia berikut:
Dari tiga gambarajah, Anwar bergantung harap kewangan, kepakaran dan pengaruh untuk mencapai hasrat politiknya. Bila Anwar bergantung kewangan dan sudah di "beli" mereka, dia tidak boleh lari dari menjuangkan agenda mereka.

Mereka hingga membantu kempen politik Anwar...Belum apa-apa kita lihat bagaimana body sudah terjual, roh agama pun turut tergadai.
Dr Md Nur Manury, atas sebab kuasa dan kesetiakawanan, sanggup gadaikan maruah Islam dan nama Allah. Padahal Islam membenarkan perbedaan dalam amalan Islam mengikut kesesuaian sesuatu tempat asalkan tauhid tidak lari.

Bila Anwar naik, adakah dia boleh tahan kehendak kebebasan berugama kepada orang Islam yang dijuangkan oleh pihak Bani Israel dan Kafirun untuk melemahkan kekuatan budaya Islam dalam masyarakat Melayu?

Pasti tidak.
Mari kita bandingkan. Hubungan kerajaan dengan Yahudi boleh dianggap tidak disengajakan atau tersilap. Tetapi hubungan Anwar dengan Yahudi adalah Yahudi jenis Zionis dan disengajakan.

Manakala hubungan kerajaan dengan Yahudi adalah antara pelanggan dan firma. Hubungan Anwar dengan Zionis ini hubungan pergantungan.
Mana satu yang membahayakan?

Jawapannya jelas. Tak perlu berhelah dan putarbelit.

- Sumber AIDC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...