Pertubuhan Agenda Social Media 1Malaysia

Saturday, July 25, 2009

Beng Hock mungkin dibunuh kerana ini...

Rasanya siapa yang makan cili pasti tengah terasa pedasnya. Suruhanjaya telah ditubuhkan untuk menyiasat kes kematian Bengk Hock. Orang yang terlibat pasti tak senang duduk sekarang.

Ada hamba ALLAH yang telah masukkan beberapa dokumen melalui blognya "Truth for Teoh Beng Hock" yang membuktikan penyelewengan peruntukan projek oleh ADUN/EXCO Selangor.

Dalam dokumen tersebut disenaraikan beberapa syarikat yang mendapat berpuluh-puluh projek bernilai ratusan ribu ringgit.

Penulis dah pernah tulis yang kemungkinan Beng Hock dibunuh oleh orang yang tidak mahu rahsia mereka terbongkar. Nak jadikan hal, (pembunuh yang hebat), melakukan pembunuhan di Plaza Masalam untuk mudah menyalahkan orang lain (SPRM). Ya la, kalau bunuh Beng Hock di rumahnya pasti orang akan tahu ini kerja siapa.

Hebat juga perancangan petualang ni. Teringat pulak pendedahan YB Wee dari Wangsa Maju pasal Exco Selangor yang terlibat dengan kongsi gelap...mungkinkan ianya orang yang sama yang terlibat dengan kematian Beng Hock? Fikirkanlah.

Klik imej untuk lebih jelas :

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...