Pertubuhan Agenda Social Media 1Malaysia

Saturday, December 19, 2009

GEMPAR- MEMANG SAH PEMBUBARAN PKR IJOK SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG!

Pada pukul 2:30 tengahhari ini, kesemua Cabang dan Ranting PKR di Ijok akan isytihar tutup. Ini berikutan ketidak puasan hati ahli-ahli PKR di kawasan tersebut yang telah hampa dengan kepimpinan dan ketidak prihatinan Menteri Besar Tan Sri Khalid Ibrahim kepada kawasan ADUN sendiri.

Pengisytiharan keluar ini melibatkan lebih 1,000 ahli. Majlis pengumuman ini akan dihadhiri oleh Dato Noh Omar selaku Timbalan Pengerusi Barisan Nasional Selangor pada pukul 2:30 nanti.

Penutupan semua ranting dan cabang PKR di Ijok adalah satu tamparan hebat besar buat Khalid sebagai Menteri Besar merangkap Ketua 'Pakatan Rakyat' Selangor. Di peringkat negeri, dia dilihat pentadbir yang lemah dan tidak berupaya memberi kepimpinan dan mengangani masaalah negeri Selangor tetapi hanya bermain politik hingga ditegur berkali-kali oleh DYMM Sultan Selangor.

Khalid akan menjadi ADUN PKR di kawasan yang PKR tidak wujud sama sekali. Bagaimanakah dia berupaya untuk mewakili dan berkhidmat untuk kawasan DUN Ijok tanpa ada sebarang infrastruktur politik dan pemngikut? Adakah Khalid akan mengundur diri dan menyebabkan adanya satu PRK?

Jumlah PR dalam DUN Selangor masih jauh lebihan menyebelahi mereka maka tidak perlu dibubar DUN Selangor.

The Unspinners!

Ianya sedang berlaku sekarang ini, ini bukan drama main belakang tapi tak ngaku atau sebagainya, ini adalah kisah yang benar, ketika ini ada ramai ahlul-ahlul PKR yang sedang keluar parti! Nantikan update seterusnya.

Insya'allah kalau berkesempatan, saya akan upload gambar! Juga lihat update di blog KERIS PUTERA - Link asal HOUSE PK

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...