Pertubuhan Agenda Social Media 1Malaysia

Thursday, December 10, 2009

ISA kan MEREKA INI SEBELUM MENJADI PARAH (dari Blog Anti-Hipokrit)ISA kan MEREKA INI


PECAT DAN LUCUTKAN KEAHLIAN BELIAU


Rakan-rakan semua. Sekarang ini kita menghadapi cabaran yang paling besar di dalam perjuangan membela Agama Bangsa dan negara. Hak Melayu, Bumi dan Islam yang tercatat di dalam perlembaaan sedang diasak tanpa noktah oleh barua dan talibarut komunis Malaya. Cina dan India semakin berani kerana apa? Kerana mereka tahu bahawa TIADA TINDAKAN yang akan dikenakan terhadap mereka. Sama seperti NAMAWEE BINAWE yang sehingga kini semakin galak membuat video menghina Melayu.

Saya menulis ini kerana rasa bengang yang teramat sangat. Takde seorang pun Pemimpin UMNO yang bela MELAYU pasal kena hina ni. Nak harapkan PEMUDI lagilah.. Ketuanya sudah menjadi AGEN PEMBANGKANG. Nak harapkan blog aje, pemimpin tak mau dengar!!! BINAWE betul, sampai ke hari ini apa tindakan mereka? Hanya komen, komen, komen tanpa tindakan. Ibarat NATO.


Kali ini ADEGAN yang sama berulang lagi.. Mangsanya kali ini adalah BIRO TATANEGARA atau BTN.. Sekali lagi UMNO dilihat menjalankan kehendak dan agenda puak-puak RACIST yang sebenarnya ENGGAN pun mengiktiraf orang Melayu di negara ini.. Walaupun dalam masa yang SAMA beberapa ekor 'LALAT TAIK' dalam UMNO sering melaungkan Melayu PAS dan PKR sanggup mengGADAIkan bangsa demi menurut kehendak DAP, sebenarnya UMNO pun 2X5 jugak! Malah, yang lebih meMALUkan adalah UMNO seolah-olah 'KENCING'kan rakyat dan penyokong mereka sendiri khususnya orang Melayu dengan bersikap TALAM DUA MUKA!

Apa untungnya Melayu memberikan sokongan kembali kepada UMNO jika pertukaran kepimpinan hanya sekadar 'KULIT' atau 'CARMOUFLAGE' sahaja? Penyakit Pak Lah berjangkit kepada DS Najib. Dlm Perhimpunan Agung semua berdegar2 kata nak bela MELAYU dan ISLAM. Bila keluar dari PWTC hilang semua janji2. Marilah kita sama-sama berjuang supaya pengkhianat NEGARA samada dari UMNO, MCA, GERAKAN, DAP, PAS dan PKR akan dihapuskan dan dihadapkan ke muka pengadilan tanpa bertangguh lagi. ISA perlu digunakan sebelum keadaan menjadi PARAH.

Ditambah pula dengan Cina dan India yang sering mempertikaikan Perlembagaan Negara. Pemimpin Melayu kena guna kaedah sadd az-zaraik..pancung terus...cina TIDAK boleh berbuat apa sbb kuasa politik ditangan kita...INDIA lagilah, LALANG. Org Melayu masih ramai..cuma bahaya PKR dan PAS je la...duri dalam daging.

API SEDANG DINYALAKAN OLEH PUAK RASIS!!!!, PETROL SEDANG DICURAHKAN HAMPIR SETIAP HARI. APAKAH TINDAKAN PIHAK BERKUASA DI DALAM HAL INI? ULTRA KIASU SEDANG BERMAIN DENGAN PENJOLOK, GUNANYA UNTUK MENJOLOK SARANG TEBUAN. INILAH CONTOH ORANG YANG TIDAK TAHU BERSYUKUR DENGAN NIKMAT KEAMANA DI NEGARA INI!!! JADI, ADAKAH ANDA AKAN BIARKAN SAHAJA..?


MENANTI PEMIMPIN SEKUAT TUN DR MAHATHIR - link asal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...